Wednesday, April 9, 2014

Collagen Cappuccino - HKCC Nuqmans?

ape tu HKCC??


HKCC adalah nama team yang mengedarkan produk terbaik Collagen Cappuccino dengan prinsip Spread Love Together. Berniaga bukanlah semata-mata untuk untung tetapi penyebaran khasiatnya lebih penting. Sebab tu Syarat WAJIB menjadi pengedar produk HKCC Team adalah.. mereka yang terdiri daripada PENGGUNA dan PENGAMAL produk sahaja.

Collagen Cappuccino ini dalam bentuk packet minuman 3 in 1 terdiri daripada herba + collagen + Vitamin C yang mengandungi Less Caffein.  Terdapat dalam HANYA perasa CAPPUCCINO.

 
Product Killer HKCC adalah Set Combo untuk Lelaki (CCFM) dan Perempuan (HKCC).
yang dengan Izin Allah terbukti membantu sebanyak 181 kehamilan setakat April 2014.
rujuk testimoni di >>>> SINI

jangan tak percaya..
minum HKCC product boleh mengubah hidup anda juga.
ada yang jadi kurus.. ada yang jadi cerah.. ada yang Period teratur.. ada yang ketuat hilang.. ada yang parut hilang..  kalau tak percaya boleh tengok >>>> SINI

yang bagusnye, produk ni juga selamat malah baik untuk ibu2 berpantang dan menyusukan anak.
rujuk >>> SINI

kenapa hasilnya bermacam2 rupa???
sebab produk ni membantu menambahbaik dan seimbangkan hormon induvidu yang amalkan produk ni secara konsisten dan istiqamah. produk HKCC bertindakbalas dengan hormon individu.
sebab tu setiap orang hasilnya berlainan.

Malah, mereka minum bukan setakat untuk kurus.. bukan untuk pegnant. bukan untuk sihat semata.. 
HKCC juga memenuhi selera sebab ia hadir dengan pakej sedap tanpa rasa PAHIT atau rasa UBAT. yang penting sekali  TIADA PANTANG LARANG bila amalkan produk HKCC.

apa kata mereka tentang HKCC?
boleh klik  >>> SINI

BOLEH di minum dengan Suplement lain
BOLEH diminum bila2 masa (tanpa jadual)
BOLEH diminum tanpa puasa makanan tertentu
BOLEH diminum ketika haid
BOLEH minum panas2
BOLEH buat ice blended yang ohsem!
BOLEH buat cappuccino ice
or
Cappuccino Muffin.... sodappp!! 

penerimaan Alhamdulillah sangat baik malahan sangat membantu untuk mereka yang tak minum kopi.

Harga??

sekotak 20sachet untuk 10 hari pengambilan. (disyorkan 2 kali sehari)
Sekotak HKCC  RM39.90
Sekotak CCFM RM49.90
1 Set Combo Zuriat (HKCC+CCFM) RM89.90

*setiap pembelian RM10 postage dikenakan.
*sabah&sarawak postage RM15

Untuk Sebulan?
3 kotak HKCC RM119.00  / RM139ss
3 kotak CCFM RM149  / RM174ss
3 set Combo Zuriat (3 HKCC + 3 CCFM) RM268 / RM305ss

*pembelian stok sebulan free postage 

pengguna HKCC yang berminat nak jadi pengedar juga boleh lihat di >>> SINI
tapi mestilah dah jadi pengguna HKCC terlebih dahulu ye!

Nuqmans Putrajaya Stokis.

di Putrajaya Nuqmans adalah Stokis HKCC yang sah.
selain dari mengedarkan HKCC di Putrajaya. Nuqmans juga menguruskan Parcel HKCC untuk seluruh Malaysia yang membeli dari Page >>>> HKCC.

orang2 di sekitar Putrajaya dan yang berhampiran boleh self Pick Up dari Nuqmans sendiri.
InshaAllah ada mystery Gift untuk Uolls. *selagi stok masih ada

nak pembelian secara online boleh LIKE  >>>> FACEBOOK NUQMANS
atau layari  >>> WEBSITE NUQMANS
atau  >>>BLOG NUQMANS
 
boleh juga SMS/WHatsapp nuqmans di 016-6603741 untuk sebarang pertanyaan.

Tawaran Istimewa??
setiap pembelian 3 kotak ke atas FREE POSTAGE 
*terhad sehingga diumumkan di website

so cepat2 grab ye!

Wednesday, April 2, 2014

Maybank2U Pay

Klik Ikon di bawah untuk bayaran Direct ke akaun Nuqmans Biz Enterprise

**pastikan anda tahu jumlah yang tepat untuk bayaran.
whatsapp ke 016-6603741 untuk pertanyaan lanjut jumlah yang perlu di bayar.




Monday, March 24, 2014

Telor Masen Kak Bos

uolls suke makan telo masin tak?
I tak suke makan telo masin.
kalau makan telo masin I makan yang kuning aje. putih die tak makan.
sebab I tak tahan masin.

tapi baru2 ni bos HKCC bagi sample 4 bijik kat I.
pos okeh!
uolls pnah makan telo masin yang di pos???
macam tak tercapai dek akal aje.. takut la pecah ke hape kan..
see...smart aje die packing.

Alhamdulillah.. ade rezeki nak makan Telo Masin Kak Bos.
kali ni I boleh makan lak telo masin ni. huihh apesal die tak masin sangat ye?? 
bila tanya2.. rupa2 nya die fresh lagi.. salut hitam tu adalah sekam padi bergaram yang memasinkan telur tersebut.

makin diperam makin masin.
ooo patutla I makan telo masin ade yang tak berapa masin ade yang masin hazabedah..
maknenye.. yang masin hazabedah tu adalah yang dah lama terperam la.. dah lebih dari sebulan kot...
Asalnya telur masin ni keluaran Mertua Enterprise. Syarikat milik bumiputera. kilangnya di Malim Nawar, Perak.

tapi Bos HKCC si Haida Kamaruzaman ni dapat offer nak re-branding ke HKCC product.
tapi die takmo. Beliau nak komersilkan jugak sebab meyakini produk ini adalah produk halal dan bersih skang dalam proses untuk dapatkan Halal Jakim.
untuk pasarkan produk.. biarpun tak re-branding biasanya kami akan bagi nama glemer kat produk tu.
contohnye HKCC tu asalnya Collagen Cappuccino. tapi jadi Haida Kamaruzaman Collagen Cappuccino (HKCC).
telo masin ni pulak stokis2 kopi la letak nama Telur Masin Kak Bos.
terus lak lekat nama TMkb tu..

so... pahni nak makan telo masin ingat TMkb ye...
beli telur masin secara online memang agak mahal.

1 tray tu 4 biji aje.
kos dalam RM5 kot.
tapi kos pos RM6.
total dah jadi RM10.
nak makan telo masin sampai RM10??? maheinyeeeeeee

tapi... dengan kos RM10 tu InshaAllah.. yang masuk perut uolls tu dijamin bersih dan halal. 
 Packaging telor masin ada 2. untuk yang pos memang kena dalam tray macam kat atas tu supaya telo selamat sampai dalam keadaan cantik. 1 tray ada 4 biji.

untuk yang area berdekatan dengan pengedar boleh minta Loose pack punye.

macam kat Putrajaya ni 1 kotak ni ada 50 biji RM40 sahaja.
untuk kat kedai2 makan ngan cafetaria sangat sesuai beli stok banyak2. sebab TMkb dihantar fresh kat stokis dan mesti dijual dan edarkan dalam masa sebulan supaya telur tu tak jadi terlalu masin.
lagi lama peram lagi masin lagi tak sodappppp
untuk elakkan tak sodap tu weolls pastikan customer dapat yang fresh stock punye.

 untuk loose pack di Putrajaya 5 biji RM4.50
12 biji RM10.00
packing dalam plastik bubble aje.


 


sape2 nak boleh call 016-6603741 untuk order dan self pickup di Presint 5. (Area PICC)
yang nak order 1 katen/50 biji COD area Putrajaya 
untuk area2 berdekatan kalau nak suruh anta ada caj duit minyak Rm10.

kalau nak free delivery amek 3 katen ke atas.


Apa kata mereka??

 

Orang Putrajaya boleh like page Telur Masin Putrajaya - TMkb 
yang luar putrajaya kalau nak tau stokis berhampiran pon boleh PM admin tanya.
yang bukak kedai.. cafe.. restoran boleh mintak quote untuk dapatkan pengedar tetap..
ikat kontrak bulanan boleh dapat price murah lagi.

untuk info...

apa yang ditekankan Halal untuk pembuatan Telur Masin?

Itik dan telur
Sumber makanan Itik. 
Kawasan reban itik. persekitaran bebas dari najis dan benda kotor.
Syarikat sedang ke arah Persijilan SALT untuk pengurusan Ladang Baik

**beberapa ladang itik didapati pengusaha membela anjing untuk jaga ternakan. Itik pula makan menyudu.. dan makannanya juga bercampur aduk. Apa yang itik makan juga diambil kira untuk hasilkan telur yang bersih dan bermutu.
Bahan2 menghasilkan telur masin
* Sekam Padi yang dibakar
* Tanah Merah yang Bersih dari anasir-anasir tak elok
* Garam
- Telur Masin diperam mengikut kandungan garam. kebiasaannya 2 minggu.
Telur Masin kini ke arah persijilan Halal Jakim

**salutan telur menggunakan tanah merah yang WAJIB dipastikan diambil dari tempat yang bersih yang terhindar dari najis binatang.


~kesemua di atas dipastikan Halal dan bersih untuk menepati piawaian HALAL JAKIM~


#Mertua Enterprise telah mendapat beberapa pengiktirafan daripada organisasi seperti KKLW, MOA, FAMA dan Veterinar. 

#Pengeluaran telur Masin perusahaan ini sebulan lebih kurang 100ribu biji dihasilkan.

wajib kita mengambil tahu info tersebut sebab Telur Masin tu terus masuk dalam perut kite.
hihihihh

Iklan
sapa2 berminat nak jadi stokis Telur Masin di kawasan masing-masing boleh sms / whatsapp Haida di 019-576 1194
atau pm HQ page di  Telur Masin Kak Bosss
kita jihad sama2 mengedarkan makanan Halal dan bersih untuk masyarakat.
InshaAllah..