Friday, September 14, 2012

Dress Nuqmans Collection

Ramai gak dok risau kalau beli baju kat Nuqmans Collection akan terlebih beso.. takpon terlebih kecik..
takpon takut tak muat dan sendat.

untuk makluman..
baju kami sediakan adalah free size.
selalunya orang dari Size S sampai size XL memang boleh pakai.
kain adelah dari jenis Lycra.lebih kurang cam kain Jersi.
ia sangat lembut dan sejuk.
Kain ni 'terletak' mengikut tubuh si pemakai.

tak caye jugak??
meh nengok I yang montokzz dan tombam neh pakai meh... Selalu I beli baju size S atau size M sebab xmo yang terlalu ikut body.


oke.. ni aksi kononnye staff ajak posing cara model.
pahtu I gelak2 tros menjelma cam pompuan gedix lah kan..
 kalo dah memang diri tu bukan model sedo2 la diri.
cantik tak??? cam anak dara ke cam model kene reject ngan agensi modelling?
hahahaha....

baju ni kawan I ade pinjam nak cube try test g jenjalan kat Alamanda.
pahtu tros grab sehelai sebab sangat selesa. pakai inner kat dalam pon tak panas.
kawan I tu selalu beli baju size L sebab die ade tubuh dan punggung yang lebih montokzz dari I.
die suke pakai sebab rase kurus pakai dress cenggini. hehe

so sape2 yang kurang berkeyakinan dengan size baju tu jangan risau..
ianya muat sampaila I cakap tak muat.

 eh?? hahah
semoga segalanya lebih baik dari semalam..

No comments: