Wednesday, October 31, 2012

Collagen Cappucino ~ HKCC



sekarang da hampir sebulan I blaja minum minuman panas selain dari air suam.
hihihh..

sape yang knal I memang tau. kalo pegi rumah sape2 hidang air teh, kopi, neskepe, dan sewaktu dengannye memang I tak minum. Siyes tak suke. lepas minum air2 tu.. teguk air masak banyak2 pon tetap tekak rase tak sedap. So selalunye pegi rumah sesape memang I mintak air suam jela. kalo minom pon milo ngan horlick je. tu pon slalu tak abeh. nak soh abeh kena letak ais. *tekak demand*

nak kata tak minum air manis tu takla. sebab air kordial or jus bleh je I taram.. Oren sankis la.. ribena la.. sarsi la.. Sirap pon okeh gakk.  laju je I teguk. hahaha Ramai yang cakap selera tekak I sangatlah childish.. *biokan.. ade I kesahh?? :p

tapi si Makbed ni dok la promot kopi kolagen berkotak purple tu. I ni dah la pantang nampak benda purple. dan2 teruje sajeeee.. choiii

pahtu I tanye best ke kapucino tu? macam best je. teruja I nengokk tapi I tak minom kopi. pitam lak kang..
die kate nanti die bagi tester 2 peket (tapi die post 3 peket) soh I try minom. kalo pitam g spital masuk wad bleh claim. cettt... mentang2 la die ejen insuran I. senang aje bg gerenti. hihhhhhh
okeh la.. da orang bagi tester free. kite minom aje la.=)

Nama kopi tu HKCC. Haida Kamaruzaman Cappucino Collagen sebab Haida Kamaruzaman tu adelah Puan Presiden group pengedar kopi ni la.melekat la g mane2 sebut HKCC aje. 

kelebihan HKCC ni
Mengandungi Kafein yang rendah
Selamat untuk ibu mengandung& menyusukan anak *ibu mengandung kena ikut kesesuaian sebab die panas dan mengandungi herba
Tiada pantangboleh minumbila2 masa& jumlah tak terhad. Sehari banyak paket pon boleh..
Lelaki& Perempuan boleh minum
Rase Cappucino nye sangat sedap. Kalah neskepe.. *sape ketagih neskepe bleh hilangkan dengan minum HKCC
Harganye murah. sepeket RM2.00 aje..
sekotak RM39.90 / 20 peket


HKCC best sebab die mengandungi

lepas minom tester tu. Amazingnye I bleh minum panas2 cemtu tanpa kembang tekak bagai. rilek je minom.. eh sodap pulakk.. hihihh.. minum peket ke 2 da rase prot sangat kenyang tak payanh nak makan cam antu raye lagi dah. jajan2 dan cikedis terus tak usik dah.
tak tunggu lame tros order lagi ngan Makbed. =). dapat plak peluang jadik ejen HKCC. alhamdulillah.. sambil minum minumam kesihatan bleh jana pendapatan jugakk.
masuk ari ketiga I xde suara & sakit tekak. pahtu wasap ngan Makbed die soh bukak dan like page HKCC. kat ctu baru ler I tau kena minum air masak banyak2.. lorr patutle sakit tekak & panas badan. ingatkan musim.. haihh apo la dealer den tu kan?? xbgtau plak. die kate die lupe. hihihhhh... lepas minom air masak banyak2 ilang da problem.

skang ni da dekat sebulan minum HKCC. memula memang panas badan. sebab die mengandungi Herba. I tak tahan herba kot. minum 1 peket utk 2 hari.. lepas 2 minggu da bleh minum sepeket sehari. hasilnye..
badan jadi ringan
perut tak selalu kelaparan. kalo dulu dok kat opis I slalu lapar dan carik makanan. skang bleh duduk dengan tenang tak fikir makanan aje.
makan pon tak macam anak jin.. dah bleh ikut rasional bile patutnye kenyang. hahaha
menakjubkan aje bila makan kuewtoew sepinggan rase kenyang. dulu makan nasik sepinggan + mee sepinggan baru bleh kenyang. =)
lepas minum HKCC memang banyak kentut2 ngan kencing.. buang toksin dalam badan
selalu balik keje da melepet penat. skang da bleh layan Nuqmans ngan berjaga sampai malam dah. btol2 energetic Uolls..

hurmm..
ade gak yang amek HKCC secara konsisten bleh turun berat badan. I tak sure sangat bab turun berat tu. tapi rasenye ia membantu jugak. Minum HKCC jadi kenyang dan tak kelaparan.
sebab I minum HKCC sambil pakai Premium Beautiful.  
PB membentuk badan.. HKCC kawal pemakanan
hurrmmm.. puas hati U... *senyum sampai telinge*

berseri tak I skang?? *wink**
sambil2 tu I share jugak kat kengkawan opis.
letak kat pantry & letak tabung kat ctu. Tulih rege beso2 sepeket RM2.00
tak sangka sambutan menggalakkan. sume kata sedap. skang sambil2 keje bleh layan HKCC kat pantry.
kutipan 2 minggu pertama
opismate sume suke. ada yang minum neskepe migrain sebab kafein kuat sangat. I bagi free test 1peket nengok die bleh minum tak. Alhamdulillah.. skang da jadik minuman harian dah.

nak tau lebih lanjut pasal HKCC?
jom like page HKCC

 Anak usahawan Premium Beautiful & HKCC nak pesan,


nak tanye macam2 lagi?
buleehhhh... I tak kedekut info.
feel free to contact me:

by phone: 016-6603741
017-2636049
(call @ sms @ whats app @ viber)
or  BBM pin: 2A42738C

or email: nuqmans@gmail.com
ummialiah_bahudin@yahoo.com 
do pm me!! 

===============================================================
 update!

harga HKCC kini RM49.90 sekotak 
Harga SKBP kini RM50 sekotak
kenaikan bermula 1 April 2015.

terima kasih


semoga segalanya lebih baik dari semalam..

2 comments:

YaNg AyEsHa said...

dh dpat tester..tq..tapi wani bagi 1 dekat akak ofis sbb die nak try jugak, die ckp mcm best..kalo beli lebih dari 1 kotak dpat diskaun ke?hehe

Aliah Nuqmans said...

bli 3 kotak rm110 aje.. =)