Friday, October 19, 2012

Seksa tengok body sniri


tengok model2 seksi kat bawah ni memang santek2 sumenye.
nak sedapkan ati sniri, yela.. dah namenye model memangla santek.
kalo bukan model takdenye santek cenggitu.
T___________T
*nangesdalamati*


pehtu dengar pulak harga corset yang diorang pakai tu lebih 2K..
haapeee???? 
tak mungkin la I nak perabeh 2K nak bli baju dalam semate..
baik bli pempes ngan susu Nuqmans..
stok 4 bulan tuuuu...

 tapi I memang kategori makan mengalahkan anak Jin.. skali makan 2 hidangan slambe aje abehkan sensorang. tambah plak badan I tak cepat naik. orang nengok maintain aje..
tapi sebenarnye I aje yang tau la. hehehh

sampaila ke penghujung tahun lepas. mase tu memang tengah senang hati sensangat. release dari tensen pon iye jugak.. asal ade mase je I makan.. asal makan je ade mase. 
tau-tau baju sume da sendat2, t-shirt sume da mengecik
jalan pon lengan da xleh rapat ngan badan. Mengepak. ketiak xleh rapat dah. kot rapat berpeloh manjang..
telek2 diri sniri tengok prot menggelebeh.. pakai Jeans pon tetap tersembul keluar.
huuu.. butang jeans pon kena paksa baru bleh masuk.. celah peha da melecet..
aiyarkk..
berdiri depan cermin tros geli geleman. wekkk.. i ke tu??

sejak tu snap pic duduk aje la..
malu nak berdiri. hahahah
tengok lengan I tu?? hohhh.. seb bek dapat kaber perot =(
pakai baju beso memang I nampak kurus. sebab I tak cepat gemok.
tapi lemak still bermaharajalela kat tempat peberet..
lengan + perot + peha

atas dasar dah naik menyampah nengok body huduh beno dah..
I pon tabahkan hati la try Premium Beautiful corset.
sebab:

*die ade InfraRed
* ade waranty for whole life
* tak payah sekat2 nak makan ape pon
* just pakai kat luar kulit.. tak payah makan itu ini nak buang lemak..
* sebab I pemalas nak DIET yang sebenonye..
tu yang penting..
 lalalalala...
pejam mate la hulur duit gaji sebulan.. 

eh.. tak sangka..
it works.. weeeee..... dapat balik body shape yang I nak..  dari segi berat memang tak banyak beza sebab ikut BMI  I punye body still dalam ideal weight.  memula pakai berat 57kg.. skang da 50kg
tapi ni hasil dari pemakaian secara main-main. hehe.. sukehati I aje bile nak pakai. bergantung pada rajin. tapi bestnye...lepas sehari pakai.. besok tu 1 badan sakit2 macam baru lepas urut.
maklumla.. mase pantang Afiq dulu tak jaga. Urat sume da masuk angin. blom kire lagi yang bersimpul bagai tu. pehtu peberet I adelah minuman sejuk.. so paham2 jela kann... berangin 1 badan.
 lepas pakai konsisten 3 hari cutting kat pinggang da nampak. miahahahah... syokk!! tapi I ni da memang pemalas.. rase nak pakai, I pakai.. rase xmo xpayah. pehtu kekadang pakai bengkung aje. kekadang pkai Bra aje. kekadang pakai seluar aje. dah 4 bulan corset ni dengan I, berape kali je I pakai 1 set.. haisshh...
menakjubkan jugak bile it still works.. 
lemak bawah ketiak hilang..
lengan udah kecik.. ketiak tak cepat peluh
peha x melecet dah.. jalan da steady.. 
pwot da mengecik.. xde lagi menggelebeh2
bonusnye.. 
posture badan pon da dibetulkan. takde membongkok sangat serupe dulu.
dulu I period 2 bulan sekali, dengan senggugut yang agak teruk
skang tiap2 bulan period normal tanpa senggugut.
tiap kali period I akan pakai..
darah Haid jadi lancar. prob darah beku tak wujud dah. sakit perut pon takde.

thanks Allah sebab pertemukan I dengan produk yang betul.
hepi rase bila duit tak terbazir camtu aje.
'alah membeli menang memakai..'
haaa btol la tu..
saye stuju!!

tak payah susah2.. nengok lengan ngan perot suda. heheheheheh
Skang tengah target turun berat lagi 2 kilo. 48kg udah le. kurus sangat kang tak santek gak.
asalkan lemak tak bermaharajalela dan dapat pakai baju idaman dah ok sensangat da tu..
lepas ni bleh la melaram bengan baju Nuqmans Collection
kann??

nak khidmat nasihat?
nak tau lebih lanjut?
nak service PB anda?

Feel free to contact me 


by phone: 016-6603741
017-2636049
(call @ sms @ whats app @ viber)
or  BBM pin: 2A42738C

or email:
nuqmans@gmail.com
ummialiah_bahudin@yahoo.com


semoga segalanya lebih baik dari semalam..

No comments: