Tuesday, October 2, 2012

Tiket Penyertaan

Salam uollss..
mahap leww..
semenjak 2 menjak 3 menjak dan menjak2 neh. apakahh??
kemalasan I menjengah lagik.
banyak benda nak apdet tapi sume dibiar berkulat. T_T

Arini nak sharing my biz news..
sblom tu kite review skali Imbas produk best yang tak nyesal beli keluaran Hai O.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
antara barang2 berkualiti keluaran Hai O
 Banyak tak?
sape kata orang Hai O jual korset ngan penapis air aje??
barang kami universal tau..
nak info lanjut boleh klik gambar produk kat sidebar kiri blog ni.

yang bestnye..
Hai O Marketing  telah mendapat 
PENGIKTIRAFAN SYARIKAT PATUH SYARIAH DARIPADA SURUHANJAYA SEKURITI MALAYASIA (SKM).
tak caye bleh try
 view SINI
https://lh5.googleusercontent.com/-1k1MTAYih4k/TYFm7ZJa7XI/AAAAAAAAAWk/PeQdXwb75VQ/s1600/isu_zaharuddin_vs_haio_02.jpg
okeh..
Alhamdulillah.. bila niat jana pendapatan untuk Nuqmans dibuat dengan ikhlas.
Allah permudahkan jalan I.
Bulan lepas aje dapat buat sales corset Premium Beautiful cash 2 pasang dengan beberapa produk lain berjumlah RM6+++
so, secara tak langsung I telah menepati syarat untuk sertai program


sales lebih RM6K melayakkan penyertaan sebanyak 4 keping tiket..
 Tahniah ler kat Myself kan.. =)

 juga pada achiever yang lain yang turut layak.
 



klik gambar untuk maklumat lanjut

 Kalo xpat blekberi.. moto Modenas pon buleh jugokkkk... hihihhh
Amin..

sape teringin nak join??
ade 2 bulan lagi masa untuk penyertaan
janganle memalu.
kite usaha sama2..
benda baik perlulah share. kan??

do PM me..

by phone: 016-6603741
017-2636049
(call @ sms @ whats app @ viber)
or  BBM pin: 2A42738C

or email: nuqmans@gmail.com
ummialiah_bahudin@yahoo.com

semoga segalanya lebih baik dari semalam..

No comments: