Friday, November 2, 2012

Event dan Preve murah...

 Hangat!!!!
eh.. Hot!!! hahaha
 ape2 aje la..
I tak sabo tunggu 24 November ni..
ade ape?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

fu yohhh...
ade event best sedang menanti.
Majlis ulangtahun Hai O ke 20 bakal diadakan di Stadium Melawati, Shah Alam.
Hari Sabtu
Jam 12.00 - 6.30 petang
Bakal memeriahkan majlis adalah 2 diva kite neh..



lagi best kali ni ia terbuka pada sesiapa aje yang nak join event tersebut or nak join tengok persembahan live dayang ngan Shila.

Tiket dijual pada harga RM35 sahaja.

Tiket murah.. hadiah banyak.
semuanya sebab Hai O dah capai 20 tahun.
selain persembahan..
ada cabutan bertuah tau..
banyak hadiah2 menarik berupa pakej pelancongan dan barangan2 hebat.
hadiah utama adelah proton Preve.
jom la kite enjoy the moment.
mane tau dapat bli sebijik Preve pada harga RM35.00 aje.
kann??

da 20 tahun dah HaiO kan??
ade tak syarikat MLM yang bertapak selame ni?
gaji tiap2 10hb tak penah missed..
Perniagaan tak menipu.. tapi peniaga yang tak jujur.
so pilih leader anda dengan teliti. 
I tak expect untuk kaya
tapi I expect peningkatan taraf hidup yang lebih berkualiti.
Nak tiket event?
nak tingkatkan taraf hidup?
   jangan malu2..
by phone: 016-6603741
017-2636049
(call @ sms @ whats app @ viber)
or  BBM pin: 2A42738C

or email:
nuqmans@gmail.com
ummialiah_bahudin@yahoo.com 
do pm me!!

semoga segalanya lebih baik dari semalam..

No comments: