Wednesday, November 21, 2012

Perkongsian Ilmu & Cabutan Bertuah

Congrat kat Myself sebab dapat hit sales Oktober aritu another 3K.
syukur alhamdulillah...
so layak another 2 tickets masuk lucky draw la kan..
means da ade 6 tiket nama I..
Alhamdulillah...
lagi banyak tiket, lagi besar peluang dapar moto, dapat blekberi n Ipad. hihihhh
eh.. Amin..
 
biz partner pon hit target jugakk
 
********************************************************************************
Awal giler siap aritu..
berkobar2 dan berdebar2 nak pi kelas
hehehe..
 snap pic sambil tunggu biz partner datang jemput
  Maunye tak berdebar..
Upline soh bagi talk kat depan.
sharing pengalaman berjaya hit sales 3 set korset Premium Beautiful secara Cash..
hehehe...
Lembik lutut I. pitammmm...
first taiyemm bagi talk memang begini. hahahah
 
 I just sharing macam mana I explain kebaikan PB kat wanita2 lain
seritakan tentang kebaikan PB yang membantu dari segi kesihatan dan kecantikan tubuh badan jugakk

lepas tu ada acara cabutan bulanan untuk Oktober.
Skali tak sangka nama I naik plak.. huuuu..
berbaloi hit ticket bebanyak. hahaha
first dapat special sutera bag..
 then got another 2 tickets pegi ulangtahun Hai O 24 Nov ni.
Alhamdulillah.. rezki..
sape nk bg tiker sekeping rm35 tu tau..
 Sape free this wiken?
jom deting..
ade Dayang & Shila Amzah tau..
yang penting ade cabutan bertuah Preve tu..
mane tau rezki I lagi kannn..
amin..


Rezeki hasil usaha hit sales..

awal bulan depan ade lagi cabutan untuk early November
pahtu final cabutan end of Disember..
sempat lagi nak hit sales lagi neh..
sape minat nak join Lucky Draw boleh klik gambar kat bawah 
.
tak pon bleh call saya untuk info lanjut.

by phone: 016-6603741
017-2636049
(call @ sms @ whats app @ viber)
or  BBM pin: 2A42738C

or email: nuqmans@gmail.com
ummialiah_bahudin@yahoo.com
 
jangan malu2 ye..



semoga segalanya lebih baik dari semalam..

No comments: