Wednesday, January 9, 2013

Agent Kawasan


Lepas baru beberapa bulan dipasaran tempatan.
Ramai jugak yang berminat nak jadi ejen Kopi HKCC lepas tau kehebatan produk ni.


meh nak bagitu..
sape nak jadi ejen kopi boleh je.
tak pon nak beli kopi dengan harga borong.
sangat2lah digalakkan.

Syaratnya..

1. Mesti dah beli, dan cuba minum sendiri Kopi HKCC ni..
    Setiap bakal ejen mesti ada pengalaman menggunakan produk supaya jualan produk bukan semata2 untuk dapat untung. tapi lebih kepada sharing kebaikan dalam produk.

2. Lepas buat testimoni pada diri sendiri barulah boleh buat sale pada orang lain.
    Minima pembelian adalah 25 kotak HKCC pada harga RM30 sekotak.

So..
total modal untuk jadi ejen adelah

1 kotak RM39.90 - guna sendiri
25 kotak minima pembelian RM750...
Register Agent (Dapat Mini Banner + 100 keping flyers) RM50

Total RM839.90 Sahaja....

Sebagai Ejen..

1. anda boleh mendapatkan stok kopi daripada stokis di mana2 kawasan yang berdekatan.
2. Nama dan Nombor telefon anda juga akan dimuatnaik dalam page sebagai membantu promosi anda juga,
3. Selepas aktif sekurang2nya sebulan sebagai Ejen..
    anda buleh naik taraf ke stokis dengan modal permulaan RM5,000 (Rujuk Stokis anda)
4. Anda juga dibenarkan untuk menjual barangan lain keluaran Herbal Culture seperti


  • Kismis Al-Mukjizah
  • Sabun Susu Beras + Susu Kambing (SBK)
  • Kapsul Pati Halia (KPH)
  • Susu Kambing Bee Pollen  (SKBP)
  • Collagen Cappuccino Vitamin C (HKCC)

**pengguna yang taknak jadi ejen juga boleh membeli HKCC dengan harga borong iaitu 10 Kotak RM350.

*********************************
update 2014

Sekarang tengah promo Agen Kawasan.
syarat2 di atas MASIH DIKEKALKAN
tapi modal dengan kadar rendah.

Pakej RM530 (15box) HKCC
atau
Pakej RM630 (10Box) CCFM


**komitment termasuk yuran+pos untuk 3 bulan berturut2
    
Grab cepat sebelum tamat promo.


Feel free to contact me 

by phone:  
call/sms/wassap/viber
016-6603741

===============================================================
 update!

harga HKCC kini rm49.90 sekotak bermula 1 April 2015.
terima kasih

No comments: