Wednesday, February 27, 2013

Giveaway 'Collagen Cappuccino - HKCC'

*sticky post until 28/2/2013*
*Scroll down for new entry*

Assalamualaikum....

Harini I tetibe nak buat Giveaway sket la...


Syarat2nya:

1. Mestilah pernah minum HKCC (Sape belum pernah rasa boleh pm untuk dapatkan sample sebelum buat testimoni)
2. Buat testimoni sendiri (wajib snap gambar sambil pegang sebungkus HKCC pack) dalam Post bertajuk  
'Collagen Cappuccino -HKCC'
pada gambar tu boleh buat watermark 'strictly used  for hkcc team only' .
3. Mestilah dah Like page Nuqmans Collection di FB dan dah follow blog Nuqmans Collection
4. Mestilah share testimoni uolss tu kat fb masing2. (Sila setkan public untuk admin view). Letak link FB tersebut dalam ruangan komen jugak supaya admin boleh klik.
5. Testimoni mestilah jujur. bukan tujuan puji-pujian semata. best ke tak best ke boleh bagitau dengan jujur.
6. Sertakan Gambar Banner di atas dengan backlink ke post ini.
 7. Sape2 yang takde blog boleh buat post di bahagian Notes dengan tajuk yang sama tetapi mesti mematuhi syarat lain yang ditetapkan (Gambar Poster GA, Gambar bersama Pack HKCC, backlink ke post ini, Like Page Nuqmans Collection,).  
8. Kalau dah buat entry jangan lupa letak Link di ruangan komen di bawah ye..
9. Post hendaklah dibuat pada atau sebelum 28/2/2013. pemenang akan diumumkan dalam next post.

Ape yang Uolls dapat??

  • 1 Testimoni yang paling best akan dapat  3 kotak HKCC bernilai RM119.70
  • 3 testimoni pilihan akan dapat  sekotak HKCC bernilai RM39.90
  •  semua testimoni post tersebut akan diletakkan di sidebar blog Nuqmans Collection.
  • setiap penyertaan akan terima 1 buku sabun Susu Beras + Susu Kambing (RM12.90) dan sebotol Kismis AlMukjizah (RM12.00) bernilai RM24.90
 
GA ni terbuka kepada semua bloger yang dah minum HKCC atau bloger yang post testimoni jujur kawan die yang minum HKCC aje tau!
tak kire la anda beli dari Nuqmans atau tak.. anda boleh join. asalkan ada gambar anda pegang 1 peket HKCC. 
*peace!*


Sape2 nak sample HKCC free boleh call / sms/ wasap 016-6603741
bagi nama, alamat dan no fon untuk pos laju sample anda.
tq





8 comments:

YaNg AyEsHa said...

nak sample...hehe

Aliah Nuqmans said...

sape nak sample leh sms/wasap kt 0166603741 ye..
bg nama, alamat ngn no fon. tq =)

zura din said...

nk sample

♥ dak pink said...

Join!

http://dakpink.blogspot.com/2013/01/nuqmans-giveaway-collagen-cappuccino.html

Aliah Nuqmans said...

jom join GA!!!!

http://lurvenuqmans.blogspot.com/2013/02/collagen-cappuccino-hkcc.html

YaNg AyEsHa said...

dh siap

http://purplestarz89.blogspot.com/2013/02/collagen-cappuccino-hkcc.html

Anonymous said...

http://www.facebook.com/notes/rosmila-aziz/hkcc/10151269057157751

Anonymous said...

http://www.facebook.com/sitifairose/posts/10200622444145132