Tuesday, June 25, 2013

Customer BVSM


 
last week I dapat call dari sorang wanita
beliau Tanya pasal BVSM.
katanya beliau baca blog I dan tertarik untuk mencuba.
 
niatnya nak belikan BVSM tu untuk ibunya yang sakit jantung.
Alhamdulillah... terbuka hati seorang anak untuk berikhtiar ubat sakit ibunya.
 
maka I terangkan sedikit sebanyak pasal BVSM.
I pelawa die jadi ahli teros supaya lenkali nak buat pembelian boleh dapat harga ahli aje.
I mean barang lain la..
sebab BVSM harga jual dan harga beli adalah sama. RM1288.
 
I sengaja ajak die pergi stokes kat puchong.. biar die kenal stokes dan tau macam mana nak amek stok.
so lenkali dah boleh pergi sendiri.
 
ni lah die orangnye.. comel aje..
namanya kak Aida.
seorang cikgu bahasa Melayu di Sekolah Cina Sepang.




I suggest die try minyak hitam JTX 1000 skali.
sebab sangat2 bagus untuk enjin.
 
nak tau pasal JTX boleh click >>>> SINI
 
Kak Aida kata die nak test dulu BVSM tu.. kalo berkesan die nak soh mak die pakai. tapi nak slow2 sebab jantung mak die tak stabil. takut terkejut pulak. so I nasihatkan untuk seminggu pertama guna dalam beberapa minit.. seterusnya setengah jam.. sejam dan selama mana yang die tahan ikut kesesuaian..
lepas seminggu akak ni cuba BVSM die call I kata badan die sangat ringan dan cergas.
mula2 badan rasa kebas2.. then I soh minum air banyak2.
Alhamdulillah... membantu bagi tenaga pada beliau.
skang da xde lenguh2 badan lagi dah.
 
okess.. nanti kalau Kak Aida sudi kongsi cerita I apdet pasal mak die plak ye.
semoga bermanfaat untuk semua.
=)
 

No comments: