Monday, July 14, 2014

Pengumuman Hari Raya!!!

kepada customer Nuqmans seluruh Malaysia.
tarikh last order untuk kami post supaya barang sampai SEBELUM hari raya puasa adalah pada...

POS LAJU = 20 Julai 2014 bersamaan hari Ahad ni.

kami akan post pada 21hb pagi.

bagi pos tak laju.. Atau Parcel. = 16hb Julai 2014 bersamaan hari rabu ni.

Kami akan pos pada 17hb pagi.

nak order selepas dari tarikh di atas pon boleh..
kami tetap pos seperti biasa pada setiap hari bekerja..
tapi jaminan sampai sebelum raya tu TAK ADA.

pengumuman ini dibuat selaras dengan pengumuman oleh pihak POSLAJU Malaysia seperti gambar di atas.

maka....
sangat2 digalakkan tuan2 & puan2 tak payah tunggu tarikh last tu.. yang menjalankan service pos juga adalah manusia. sebarang kesulitan kita tak boleh nak kawal.

kang jangan ade wasap masuk pagi raya LESU sebab kehabisan stok HKCC ya.
malam raya dah tentu tido lewat macam2 nak buat.

ape pun..
salam ukhuwah dari kami di HKCC Team..

**stok sampul salam ukhuwah dan fridge magnet masih lagi diedarkan untuk setiap pembelian.
grab cepat selagi stok masih ada.

~ HKCC Spread LOVE together

smsm/whatsapp Nuqmans di 016-6603741 ya

No comments: